INTIMA DOORS – Staklena vrata

Staklena vrata su proizvodi koji ujedno nude i eleganciju i maksimalnu funkcionalnost. Sistemi staklenih vrata pravo su rešenje za Vas. Savremeni sistemi za fiksiranje stakla omogućavaju da se upotreba drugih materijala u strukturama za nošenje i kačenje stakla svede na minimum, što povećava estetski efekat, kao i preglednost kroz čiste, velike staklene površine.

KLIZNA VRATA

Klizna vrata su elegantna, moderna i štede prostor. Idealna su kada je na najbolji mogući način potrebno iskoristiti dnevno svetlo i ispuniti najzahtevnije vizuelne kriterijume.
Detaljnije: INTIMA DOORS – Klizna vrata

OKRETNA VRATA

Zavisno od izbora šarke, pivot staklena vrata karakteriše mogućnost otvaranja na spolja ili na unutra. Mogu biti jednokrilna, dvokrilna, sa podnim mehanizmom za samozatvaranje. U ponudi je veliki izbor modela i oblika šarki i rukohvata.
Detaljnije: INTIMA DOORS – Okretna vrata

STAKLENI ZIDOVI

Sistemi kliznih stakala i klizni zid sistemi idealni su za primenu na javnim objektima gde pružaju osećaj otvorenosti i svetlosti, diskretno formiraju atraktivan prostor dostupan posetiocu ili klijentu.
Detaljnije: INTIMA DOORS – Stakleni zidovi

AUTOMATSKA VRATA

Automatska staklena vrata pružaju najveći komfor. Idealna su za hotele, restorane, robne kuće, tržne centre. Koriste se u bolnicama i domovima zdravlja, SPA i wellness centrima. Posle svakog prolaska se zatvaraju čime štede energiju. Pored pokreta, automatska staklena vrata može aktivirati ključ, čitač kartica, beskontaktna identifikacija, elektronski daljinski upravljač, centralno upravljanje.
Detaljnije: INTIMA DOORS – Automatska vrata