INTIMA SHOWERS – Tuš kabine po meri

Tuširanje nije samo jedna od osnovnih higijenskih potreba, već i vid relaksacije i pomoć pri oslobađanju od stresnih situacija koje nas svakodnevno okružuju. Uživajte u svojoj intimi i uredite je onako kako Vi želite! Upoznajte se sa različitim sistemima, modelima, dizajnom i karakteristikama tuš kabina koje izrađujemo po Vašoj meri!

Izrađujemo tuš kabine po Vašoj meri, modernog dizajna, vrhunskog kvaliteta, sa anti-plaque premazom za lakše održavanje, prilagođene svim zahtevima kupaca uz obezbeđen servis, rezervne delove i povoljne cene!

U Vaše tuš kabine ugrađujemo okove od visokokvalitetnog mesinga hromirane specijalnom tehnologojim kako bi imali savršene performanse i dugotrajnosti, ili od visokokvalitetnog prohroma u zavisnosti od modela.

INTIMA ACCORDION

intima-accordion

Intima ACCORDION tuš kabine sa harmonika (folding) otvaranjem idealne su za ugradnju u uskim kupatilima gde nema mogućnosti da se vrata otvaraju. Najčešće se sastoje od jednog, dva ili više krila koja mogu biti širine do 85 cm i visine do 205 cm.
Detaljnije: INTIMA ACCORDION

INTIMA PANEL

intima-panel

Intima PANEL su fiksni tuš paneli i pregrade. Fiksni tuš paneli najčešće se koriste tamo gde nema prostora ili potrebe za vratima na tuš kabini. Odlikuju se modernim dizajnom i jednostavnošću. Fiksni tuš paneli su moderna alternativa za tuš zavese.
Detaljnije: INTIMA PANEL

INTIMA SIDE

intima-side

Intima SIDE su tuš kabine sa standardnim okretnim vratima. Kod tuš kabina sa okretnim vratima mogućnost otvaranja je ka spolja ili ka unutra, zavisno od izbora šarke.
Detaljnije: INTIMA SIDE

INTIMA SLIDE

intima-slide

Intima SLIDE su tuš kabine sa kliznim vratima. Kod tuš kabina sa kliznim vratima otvaranje je u stranu, iza jednog ili više fiksnih delova.
Detaljnije: INTIMA SLIDE


Preuzmite katalog Intima Showers – Tuš kabine po meri